Kontakt info@styleandstuff.se

Inredning för 2015

  • Håll en röd tråd: Blanda inte olika stilar utan försök hitta någonting som återkommer i varje inslag.

  • Välj bort. Någonting som de flesta tycker är det svåraste, men att välja bort är viktigt för att släppa fram. Det kan handla om allt från att rensa kylskåpet på bilder och räkningar till att inte köpa en snygg grön kökshandduk eftersom den inte fungerar ihop med övrig inredning.

  • Våga färg! Nog för att det vita och ljusa är fantastiskt (som vi tidigare skrivit, ett ljust hem mår man bra av), men utan färg som bryter av blir det ganska tråkigt.

Ovanstående punkter är tagna från en artikel där Johanna som är inredningsbloggare och känd från serien ”Ensam mamma söker” ger sina bästa inredningstips. Vi har kikat lite närmare på hennes stil och finner att den är väldigt passande för vad som gäller för just inredning våren 2015. Bland annat har hon blandat det rustika med gamla och även fått in en modern känsla. Det är inte det lättaste men hon har lyckats. Som exempel har hon i vardagsrummet en gammal kristallkrona, modern konst och en zebramatta under matsalsbordet.

 

Till denna stil har Johanna tillsatt mycket detaljer. Hon har ljusstalkar med mycket dekoration och fullt av blommor. Själv säger sig Johanna ha en ”pampig men elegant stil med jordnära färger” och när en ser bilder från hennes hem är det väldigt passande. Hon nämner i artikeln även att hon främst gör om möbler och saker som hon tröttnar på, någonting som även det är mycket trendigt för det kommande året.

Mer hälsosam inredning 2015

Utöver detta kommer det att vara mycket fokus på det ekologiska för inredning. Detta är ju någonting vi har sett allt mer i mat och även till viss del kläder. Nu är det alltså heminredningen som står på tur – någonting som självklart välkomnas eftersom det ger en mer miljövänlig värld. Anledningen till att detta blir allt mer vanligt är främst eftersom vi går mot ett allt mer hälsosamt liv och tänker mer på vårt välmående. Detta är då någonting som även går ut på vår inredning, våra kläder, den mat vi äter och hur  vi allmänt väljer att liva.

????????????????????????????????????????