Kontakt info@styleandstuff.se

Julklappstips

Visst finns det en rad olika prylar att välja bland när man letar efter passande julklappar. Och visst är det väl enkelt att hitta en julklapp till en vän, men hur ska man gå tillväga för att välja julklapp åt ett helt företag? Vi har de bästa tipsen!

present julklapp inslagetOm man ska inhandla julklappar åt ett helt företag är det viktigt att man köper presenter som passar alla och inte bara en, så vad väljer man då? Ja, man väljer inget alls – man ger sina anställda ett presentkort så att de själva kan välja vad det vill ha! Ett tips är att spana in http://www.visauppskattning.se/gavokort som har tre olika priskategorier att välja bland. Kanske ett lite dyrare gåvokort till cheferna och dem så utmärkt sig extra mycket under året och ett billigare gåvokort till de anställda som arbetar deltid? Egentligen spelar det inget roll vilken typ av kort man väljer – huvudsaken är att personen som tar emot gåvokortet får välja själv vad denne vill handla.

Andra presenttips

Något som också är populärt att ge bort är köksprodukter – och det är inte så konstigt eftersom att köksprodukter passa gammal som ung och man som kvinna precis lika bra. Så då kanske det heller inte är så konstigt att DN rapporterade att fjolårets ”årets julklapp” var en råsaftscentrifug? Men i år kanske man vill gå en annan väg inom gör-det-själv-trenden och ta den till nya höjder genom att köpa något mer extravagant så som en färdigpackad matkasse som toppade julklappslistorna för något år sedan. Eller så vill man tänka helt nytt och ger något annat istället. Men håll utkik, för nu skriver nämligen GP om att det ör dags att rösta på detta års ”årets julklapp”!

Man kan bland annat välja bland:

  • Långkoksgryta
  • Abonnemang på Spotify
  • Personligtränare
  • Presentkort på kläder
  • Selfie-pinne

Humanitära gåvor är viktigt

Oavsett vad man väljer att ge bort till sina nära och kära så ska man inte glömma bort att även göra något för världen också. Kanske vill du ge en donation till Barncancerfonden eller till Ebola drabbade i Afrika? Eller så kanske du vill slå ett ordentligt slag på hemmafronten och skänka en gåva till Stadsmissionens hemlösa? Det är nämligen så att det finns eldsjälar som gör allt för Sveriges hemlösa. Exempelvis finns en artikel om Malin som samlar in pengar till förmån för att hemlösa i Göteborg ska känna sig trygga. Och du kan också hjälpa till, så glöm inte bort de som behöver din hjälp nu i juletid!