Kontakt info@styleandstuff.se

Skapa ett trendigt kök

Köket är hemmets hjärta och detta är verkligen något som stämmer. Det är här familj och vänner samlas för underbara middagar ni sent ska glömma. Är det något rum i huset som du ska lägga ner krut på för att skapa en trivsam miljö så är det onekligen här. Vi går igenom de hetaste inredningstrenderna för kök och hur du ska tänka för att skapa en mysig atmosfär.

Ett kök ska vara funktionellt, hållbart och trivsamt. Detta är några av ledorden du kan tänka på när du ska inreda köket. Se till att ha många sittplatser där alla kan samlas exempelvis runt köksbordet eller genom att sätta in en snygg köksö och ställa in häftiga barstolar. På Reforma hittar du ett stort utbud av barstolar som passar i alla stiliga kök.

Årets hetaste kökstips

Luxury,Kitchen,With,The,Counter,And,Stoves,Under,Lights,Near”I år vill vi komma naturen nära. Vi välkomnar naturen hem till oss. I kök är det snyggt att inreda med trämaterial från olika träslag.” detta är en trend som Viivilla har uppmärksammat.

Även tidningen Elle tar upp att naturmaterial är stort i år. Med naturmaterial kan du skapa flera olika stilar – allt från mörkt trä som ger en rustik charm till ljust trä som ger den där moderna looken. Ett kök måste även tålas att användas. Välj funktionella material som är av hög kvalitet, varför inte ta inspiration av de tåliga restaurangköken? Blanda rått kakel med vackra arbetsbänkar i sten eller rostfritt stål.

Något du kan lägga en del pengar på är vitvarorna. Vill du ha ett lättstädat kök är självrengörande ugn och självavfrostande frys utmärkta uppfinningar som definitivt kommer att underlätta i vardagen.